Evolució d’un projecte

linia

Per a nosaltres és molt important que el client gaudeixi al màxim del procés de desenvolupament i execució del projecte. Per això oferim un servei integral des del plantejament de l’avant-projecte  fins a l’execució i la gestió de l’obra.

1

CARTA ALS REIS

linia

Abans de començar a treballar, ens reunim per escoltar i entendre quin és l’objectiu del teu projecte, les teves necessitats i les obres que et planteges per tal de donar solucions engrescadores i viables per a cada situació.

2

PRIMERES IDEES I VIABILITAT

linia

En funció de cada tipus de projecte, es plantejarà quin és el procediment més adequat, definint-lo tant a nivell de calendari com de despeses. Desenvoluparem les primeres idees i propostes d’arquitectura que donaran forma a l’avant-projecte i t’ho presentarem juntament amb l’estudi de viabilitat.

3

PROJECTE EXECUTIU

linia

Durant diverses reunions amb tu es desenvoluparà i definirà el projecte a nivell formal i tècnic obtenint el projecte executiu, necessari segons el cas per a l’obtenció de la llicència d’obra. En aquest punt es defineixen tots els espais, es genera el document d’amidaments i tots els detalls per a la execució de l’obra. Amb aquests documents obtindrem el pressupost real de l’obra.

4

TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES

linia

Amb el projecte executiu i el pressupost acordat amb tu ens encarreguem de la gestió de les llicències necessàries (d’obres i/o d’activitats segons correspongui) treballant per agilitzar al màxim el procés sense que tu t’hagis de preocupar de res!

5

EXECUCIÓ DE L’OBRA

linia

Una vegada s’ha obtingut la llicència d’obra i sempre amb el pressupost tancat, pot començar la reforma. Si t’interessa oferim el servei de gestió integral d’obra, sota les condicions de claus en mà si així ho vols, i oferim l’opció d’aportar el nostre propi equip d’industrials de confiança. Sempre treballant per garantir el compliment tant del calendari com del pressupost d’obra.

6

ACABATS I DOCUMENTS FINALS

linia

Una vegada acabada l’obra i segons les característiques d’aquesta, caldrà realitzar encara alguns tràmits: una llicència d’activitats,  una cèdula d’habitabilitat o registres a la propietat entre d’altres. Sempre tenim en compte aquests documents tant al calendari d’obra com al pressupost. T’assessorem i orientem per deixar sempre el projecte ben tancat i en funcionament!