Project Description

LLUM I CONFORT, dos elements imprescindibles.

Casa a Matadepera


TÍTOL Reforma interior d’un habitatge aïllat
LOCALITAT Matadepera
DATA Gener 2014 – Febrer 2014
SUPERFÍCIE 90m²
COL·LABORADORS Marta Garcia, fotografia

quadrat1 CASA A MATADEPERA

Actualització i neteja de cara

Un dels requisits és que la casa tingui una bona entrada de llum natural.

Tot comença amb l’assessorament per la compra d’una casa a una família que fa temps que  busca un habitatge que els cobreixi allò que volen.

Després de mirar i remenar, trobem una casa de segona mà que és un diamant en brut. Només cal imaginació i ganes de posar-se a treballar en el projecte.

Camara_Bonastre_reforma_casa_matadepera_2
Camara_Bonastre_reforma_casa_planta
Camara_Bonastre_reforma_casa_matadepera_3

Es tracta d’un habitatge unifamiliar aïllat amb jardí al voltant, amb una topografia plana i a 5 minuts caminant del centre urbà. Un dels requisits és que la casa tingui una bona entrada de llum natural. La intervenció principal es basarà en unificar espais compartimentats i dotar-los d’amplitud. Actualitzar materials, instal·lacions i acabats, per dotar la casa d’uniformitat per guanyar en confortabilitat i benestar.

La cuina, menjador i sala d’estar, passen a ser un únic espai que millora en funcionalitat i en calidesa. L’estudi, un espai versàtil, antigament un dormitori separat per un envà del vestidor, agafa presència ja que es fa una gran obertura al passadís que amplia la visual de l’espai.

Obtenim un habitatge a on regna l’harmonia i la sensació de tranquil·litat i claror, tal i com desitjaven els seus actuals propietaris.

Camara_Bonastre_reforma_casa_matadepera_menjador
quadrat1 Tens curiositat?

Vols veure com era abans?