Project Description

Habitatge Reus


TÍTOL Projecte de reforma integral d’un habitatge a La Bonanova
LOCALITAT Barcelona
DATA EXECUCIÓ Maig 2018 – Juliol 2018
SUPERFÍCIE  115 m²
COL·LABORADORS Anna Gil, fotografía

quadrat1 Habitatge Reus

Repensar els espais existents per una millora global

Aquest encàrrec ve de la mà d’un client amb qui ja hem realitzat més projectes junts i que, en aquest cas, ens trasllada la voluntat de renovar un habitatge situat al barri de La Bonanova per poder-lo llogar.

L’actuació principal ha consistit a eliminar els recorreguts de passadís entre l’entrada i les habitacions i fer una gran obertura a la cuina que la comuniqui directament amb el menjador i la sala d’estar. Amb aquesta intervenció es guanya comoditat, funcionalitat i il·luminació.

Per altra banda hem redissenyat els espais de les habitacions amb l’objectiu d’aconseguir afegir un bany més conservant el mateix nombre d’estances.

El resultat final és que s’ha obtingut un habitatge amb espais repensats i més funcionals. També s’han actualitzat les instal·lacions aconseguint una nova imatge que fa l’habitatge molt més atractiu.